Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka

Spotkania poświęcone kulturze żywieniowej



Mieszkańcy Kraju Kwitnącej Wiśni uwielbiają ucztować, jak również rozmawiać o jedzeniu. Interesuje ich historia dań, uwarunkowania kulturowe, obyczaje oraz tradycje związane ze spożywaniem potraw. Co więcej nie ograniczają się tylko do poznawania rodzimych specjałów. Chętnie próbują kuchni regionalnych innych krajów, a także zgłębiają swoją wiedzę w zakresie światowej kultury żywieniowej. sushi, kuchnia japońska, imprezy firmowe

W naszej ofercie mamy bogatą gamę spotkań o kulturze żywieniowej. Sushi, japońskie słodycze, tradycyjna kuchnia chińska, kuchnia indyjska, a także historia kuchni krajów europejskich to tylko przykładowe tematy. Spotkania uzupełnia prezentacja multimedialna.

Tego typu prelekcje mogą być ciekawym elementem spotkań poświęconych promocji nowych produktów, imprez integracyjnych. Organizujemy również eventy połączone z degustacją potraw z różnych regionów świata czy kursami kulinarnymi.

sushi, kuchnia japońska, imprezy firmowe O wysokiej jakości świadczonych usług świadczy fakt, że jest to atrakcja najczęściej wybierana przez naszych stałych klientów. Nad poziomem merytorycznym czuwa Magdalena Tomaszewska-Bolałek ekspert od kultury żywieniowej. Japonistka, autorka książek „Tradycje kulinarne Japonii” (pierwsza w Polsce książka o historii kuchni japońskiej) oraz „Zwierzęta zodiaku w kulturze Japonii”, obecnie pracująca nad rozprawą doktorską poświęconą japońskim słodyczom.


Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka Hanami, język japoński, konsulting, tłumaczenia, nauka